Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZRA VERKIEZING 2020!

Wil jij zeker zijn van deelname aan de ZRA Verkiezing van 2020?
Schrijf je dan alvast in en blijf op de hoogte!


ZRA KICK-OFF SYMPOSIUM

Verzeker jezelf van een plek tijdens het Kick off symposium op donderdag 12 september, waar interessante sprekers de vier belangrijke aspecten van het ZRA-vak belichten: Sales, Marketing, Ondernemerschap en Financiën! 
 

Laatste toevoegingen:

ZRA Kick-off symposium

Tijdens het Kick off symposium belichten interessante sprekers de vier belangrijke aspecten waar iedere ZRA mee in aanraking komt: Sales, Marketing, Ondernemerschap en Financiën. Dit zijn ook de kernonderwerpen van de verkiezing. Waar liggen voor jou groei-mogelijkheden? Kom dit én(...)
Lees verder

ZRA Verkiezing 2020 gaat beginnen...

Aftrap op het Kick-off symposium!
ZRA’s opgelet: de ZRA Verkiezing 2020 gaat beginnen! Ook dit jaar wordt het een strijd om de provincietitel Beste ZRA van het Jaar. De verkiezing gaat officieel van start op het Kick-off symposium op 12 september, maar aanmelden kan alvast.  De verkiezing bestaat uit een aantal rondes,(...)
Lees verder

ZRA Webmagazine 55

In dit ZRA Webmagazine: 1. ZRA Verkiezing 2020 - de KICK-OFF! 2. Boek bij Untamed Travelling en krijg een KLM-upgrade 3. Ontdek de charme van de Griekse eilanden 4. All aboard en op naar Alaska! 5. Travel Counsellors bewust bezig met plasticprobleem 6. Naar de(...)
Lees verder

Travel Counsellors: meer bewustzijn over plasticprobleem

Travel Counsellors wil meer bewustzijn creëren voor wereldwijd zwerfafval en het plasticprobleem en is daarom een partnership aangegaan met ‘Trashpacker’ Tijmen Sissing. Hij gaat als ‘Sustainable Travel Ambassador’ bij Travel Counsellors, lokale partners en reizigers meer vertellen over het(...)
Lees verder