Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Ga mee naar Lombok, de Gili's en Singapore!

Wonderful Indonesia, de Jong Intra Vakanties en Singapore Airlines hebben een fantastische reis samengesteld en nemen jou graag mee naar Lombok, de Gili's en Singapore! Ga de strijd aan en vlieg mee naar deze geweldige bestemmingen!

Wat moet je hiervoor doen?
Meld je nu aan voor de ZRA Verkiezing 2020, ga de strijd aan met jouw concullega’s, win de Provinciale titel en ga mee op reis!
Deelname aan de verkiezing kost slechts 19,5 uur inclusief battle. Zie hier de planning voor de verkiezing.

Op donderdag 12 september is de ZRA Verkiezing officieel van start gegaan tijdens het ZRA Kick-off Symposium en hebben de sponsoren zich voorgesteld aan de aanwezige ZRA’s. En werd niet alleen verteld hoe de verkiezing in elkaar zit en wat de criteria zijn om mee te doen, maar de ZRA’s kregen ook alles te horen over groeimogelijkheden. Ook werd hier de bestemming van de winnaarsreis onthuld.

Doe mee met de verkiezing!

  • Ongeacht in welke fase van het ondernemerschap jij je bevindt; de verkiezing is een goed ijkpunt om te bepalen waar je staat als ZRA
  • Je leert hoe je jezelf kunt verbeteren met behulp van feedback
  • Je maakt kans op die te gekke winnaarsreis!

AANMELDEN

MELD JE AAN voor de verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar 2020, ga voor de titel beste ZRA van het jaar en reis mee naar Lombok, de Gili's en Singapore! 

meld je aan_0.png

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn