Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Ik ga op Swamp Tour en neem mee...

Wat neem je mee als je in Louisiana op Swamp Tour gaat? Maak gebruik van deze handige paklijst, zodat je goed voorbereid bent en volop kan genieten van de tour.

Stel jezelf peddelend of vliegend voor over het water met een boot door het mistige moeras. De druipende cipressen met mos zorgen voor de nodige schaduw. De exotische vogels hoor je op afstand zingen. Het geritsel van de wasberen en wilde beren op de oevers komen langzaam dichterbij en de hongerige alligators zie je voorbij zwemmen. Dit is een realistische schets van wat je ziet en hoort tijdens een spannende Swamp tour in Louisiana.

De tour trekt jaarlijks veel toeristen omdat zij met eigen ogen dit indrukwekkende gebied willen bekijken. Er is geen betere manier om dit bijzondere ecosysteem van dichtbij te bewonderen, dan met een Swamp Tour. Er zijn meerdere opties geschikt om de moerassen te ervaren. Je kan overdag gaan of ‘s avonds als de dieren wat meer tot leven komen. Natuurlijk voelt niet iedereen er wat voor om de alligators van zo dichtbij te zien. Als je een beetje nerveus bent om het mysterieuze water te bezoeken, zorg dan voor een goede gids. Een ervaren gids zorgt voor een leerzame, veilige en leuke tour. Er worden diverse tours georganiseerd met kleine en grote speedboten, kajaks en tourboten. Deze kunnen geboekt worden vanuit de verschillende delen uit de staat Louisiana.

Je hoeft geen expert te zijn om aan boord te stappen. De meeste tours zijn geschikt voor elke leeftijd en voor families. Ga je voor het eerst mee op een Swamp Tour, dan is het handig om te weten wat nodig is voor een eerste keer.

Wat neem je mee op een Swamp Tour?

 • Luchtige en lichte kleding
  Doe laagjes kleding aan, zodat als het warm is je wat uit kunt trekken. Is het weer vochtig of nat, dan is het fijn om warme kleding aan te hebben. Conclusie: lichte kleding die je aan en uit kunt doen, is het beste wat je kan dragen tijdens de tour.
 • Sportieve- of waterschoenen
  Tijdens een Swamp Tour hoef je op niemand indruk te maken. Comfortabele waterdichte schoenen of stevige sandalen aan je voeten, daar zal je het meeste baat bij hebben.
 • Zonnebrand
  Als je voor een dagtour gaat, is het slim om een zonnebril, zonnebrand en een pet of hoed mee te nemen. De zon kan erg sterk zijn overdag, maar een goede bescherming kan verbranden voorkomen.
 • Insecten spray
  Niet te missen in je tas! De insecten in het moeras genieten net zoveel van de Swamp Tour als de toeristen. Zorg ervoor dat je van tevoren goed ben ingesmeerd om beten te vermijden.
 • Contant geld
  Natuurlijk kan je de tickets voor een tour vooraf betalen, maar dit geldt niet voor aankomst bij het moeras. Daarom is handig om wat contant geld bij je te hebben om onderweg bijvoorbeeld drinken en eten te kopen of om aan het einde van de tour de gids een kleine fooi te geven.
 • Camera
  Behalve het opslaan van je eigen beelden en herinneringen tijdens de tour, moet je tegenwoordig ook alle vrienden en familie op de hoogte houden via social media. Hoe veel vrienden kunnen zeggen dat zij een selfie hebben met een echte alligator? Een waterbestendige camera is ideaal, maar een smartphone met een waterproof hoesje werkt natuurlijk ook.
 • Once-in-your-life
  Een Swamp Tour in Louisiana is een once-in-your-life ervaring, waar je het meeste uithaalt als je de angst opzij zet en open staat voor de natuur. Geniet van de tour en alles wat je om je heen ziet!

Kijk voor meer informatie over de Swamp Tours op de website van Louisiana Travel.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn