afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Naar de sauna met Buro Scanbrit

Buro Scanbrit laat je heerlijk genieten en ontspannen in een Finse sauna. Met iedere boeking uit het nieuwe winterprogramma spaar je voor een wellness arrangement. Bovendien maak je kans op een mobiele sauna voor de deur! 

Wat kun je winnen?
Meedoen kan door voor 1 december 2019 zo veel mogelijk winterboekingen te maken uit het Buro Scanbrit winterprogramma 2019-2020 naar Scandinavië, IJsland en Canada. Bij 2 boekingen is al een sauna arrangement voor 2 personen t.w.v. € 61,50 verdiend! Bij meer boekingen zijn er extra cadeaubonnen te verdienen, welke zijn te gebruiken voor een heerlijke lunch, diner of zelfs een uitgebreide beauty behandeling. De reisagent met de meeste boekingen wint zelfs een dag lang een mobiele sauna voor de deur! Heerlijk ontspannen (zoals in Finland gebruikelijk is) met collega’s, familie, vrienden of klanten en wegdromen naar de mooie winterbestemmingen van Buro Scanbrit.

Hoe doe je mee?
Aanmelden voor deze actie kan via www.buroscanbrit.nl/sauna voor 1 september 2019.

Boek bij de specialist 
Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit heeft het winteraanbod voor 2019-2020 op Scandinavië, IJsland en Canada uitgebreid. Kijk voor meer informatie over de reizen van Buro Scanbrit op www.buroscanbrit.nl

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn