Minicursus 5: Connect & Bond

· 28 mei 2023

Oman is één van de mooiste, afwisselendste en veiligste Arabische landen en daarom heel geschikt voor een onvergetelijke vakantie. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurrijke soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s. Inspireer jezelf en jouw klanten met het 1001-nacht sprookje in het gastvrije Sultanaat Oman.

In deze minicursussen leer je alles over de verborgen schatten van Oman. Op een leuke en informatieve wijze leer je steeds iets nieuws over het sultanaat. Tijdens de eerste drie minicursussen heb je kennis gemaakt met de regio’s Muscat, Musandam en Dhofar. De laatste drie cursussen staan in het teken van een thema. Het eerste thema was ‘Relax & Escape’. Deze tweede cursus heeft het thema ‘Connect & Bond’. Echt even samen zijn, de cultuur van Oman leren kennen en herinneringen maken voor het leven.

Vergeet je niet de andere cursussen over Oman te maken!?

+4234 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 7 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!