Minicursus 5: Connect & Bond

· 28 mei 2023

Oman wordt al jaren door de Lonely Planet uitgeroepen tot must visit bestemming (7e plek in 2022) en niet zonder reden. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurige soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s. Inspireer jezelf en jouw klanten met het 1001-nacht sprookje in het gastvrije Sultanaat Oman.

Tijdens de eerste drie minicursussen heb je kennis gemaakt met de drie regio’s Muscat, Musandam en Dhofar. De laatste drie cursussen staan in het teken van een thema. De eerste cursus ging over ‘Relax & Escape’ waarbij alles in het teken stond van ontspanning en even ontsnappen aan de echte wereld in Oman. Deze tweede cursus heeft het thema ‘Connect & Bond’. Echt even samen zijn, de cultuur van Oman leren kennen en herinneringen maken voor het leven.

Vergeet niet de andere cursussen over Oman te maken!

+4215 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 7 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!