Actief op Tenerife

· 15 april 2024

Ben jij ook zo gek op sporten? En kan je tijdens je vakantie niet zonder beweging? Tenerife is een bestemming waar je je op sportief vlak op verschillende manieren kunt vermaken. Lekker sporten in de buitenlucht, wandelen op een vulkaan of genieten van de verschillende watersporten; alles is mogelijk op Tenerife. Je kan er op zeeniveau sporten maar ook op hoogte actief zijn. En met zo’n 3.000 zonuren per jaar zit je helemaal goed op dit Canarische vulkaaneiland. 

Win een plek op de Exclusive Ambassador Group FAM trip
We willen er graag voor zorgen dat je meer te weten komt over de andere kant van Tenerife. We willen dat je je klanten kunt verrassen met jouw kennis over het eiland. Alleen voor zonnige uitjes in de winter? Think again! Leer met ons mee en win een plek op de exclusieve Ambassadeurs Groep Incentive Trip naar Tenerife van 1 tot 5 oktober 2024 met max. 12 personen. Deze reis is inclusief vluchten, overnachtingen en activiteiten tijdens het 5-daagse programma met een unieke opzet en vol belevenissen. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven en deelnemen aan ten minste één van de B2B-activiteiten in 2024. Deadline voor deelname is 10.00 uur op 3 september 2024. Lees er hier meer over!

En vergeet niet de algemene cursus over Tenerife en Premium Tenerife te maken, die je laat kennismaken met alle prachtige facetten van het eiland.

+133 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 10 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!