Beste stedentrips van Polen: Warschau, Krakau en Gdansk

· 28 augustus 2023

Polen is de ideale bestemming in de post-pandemische wereld. Wil jij je klanten een aantrekkelijke en voordelige bestemming aanraden, die ze ook positief zal verrassen? Een (h)eerlijke keuken (in Polen houden ze van slow food), 23 nationale parken, bezienswaardigheden die je nergens anders tegenkomt en verbazingwekkend goed weer. Bovendien is het ook ver verwijderd van massatoerisme en alle grote Poolse steden hebben rechtstreekse vliegverbindingen met Schiphol of Eindhoven. Kortom, je klant komt gegarandeerd enthousiast terug. In deze e-course laten we je graag kennismaken met de koninklijke stad Kraków, de meest groene hoofdstad van Europa Warschau (door European Best Destinations uitgeroepen tot Europa’s beste bestemming voor 2023) en de Hanzehavenstad Gdańsk.

Tip: Maak ook de cursus over de minder bekende, maar uiterst charmante Poolse steden Wrocław en Pozn!

WINNEN

Wanneer je deze cursus succesvol afrondt, maak je kans op het winnen van één van de maar liefst drie (!) weekendjes voor 2 personen in Warschau. Tickets en hotelvoucher zijn inbegrepen!

1. 4* Hotel Indigo (te gebruiken in 2024)
2. 5* Hotel Intercontinental (te gebruiken in 2024)

+4212 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 6 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!