Minicursus 2: Musandam

· 25 mei 2023

Oman is één van de mooiste, afwisselendste en veiligste Arabische landen en daarom heel geschikt voor een onvergetelijke vakantie. Het Sultanaat Oman is authentiek, gastvrij en enorm veelzijdig. Honderden forten en kastelen, kleurrijke soeks, oude steden en witte zandstranden. Maar ook woeste bergen, woestijnen en tropische wadi’s. Inspireer jezelf en jouw klanten met het 1001-nacht sprookje in het gastvrije Sultanaat Oman.

In deze minicursussen leer je alles over de verborgen schatten van Oman. Op een leuke en informatieve wijze leer je steeds iets nieuws over het sultanaat. De vorige minicursus ging over Muscat. Dit is het tweede deel en gaat over Musandam, een schiereiland in het noorden van Oman, dat voor de Verenigde Arabische Emiraten gescheiden wordt van de rest van Oman. Musandam wordt ook wel het ‘Noorwegen van het Midden-Oosten’ genoemd. Ontdek in deze cursus waarom.

Vergeet je niet de andere cursussen over Oman te maken?

+4216 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 6 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!