Oman – Beauty has an address

· 30 mei 2023

Marhaba! Welkom in het adembenemende Sultanaat Oman

Op ca. tien uur vliegen van Nederland worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1001 Nachten. Het land aan de Indische Oceaan speelde ooit een sleutelrol in de ontwikkeling van handelsroutes over zee tussen Azië, Oost-Afrika en Europa. Vandaag de dag is het rijke culturele erfgoed aangevuld met moderne, duurzame ontwikkelingen. Reizigers vinden in Oman meer dan 5.000 jaar geschiedenis, vijf UNESCO Werelderfgoed-locaties en vele culturele bezienswaardigheden zoals onder andere het indrukwekkende Royal Opera House en de Grote Moskee van Sultan Qaboos in de hoofdstad Muscat. Daarnaast heeft Oman een meer dan 3.000 kilometer lange kuststrook met witte zandstranden, steile kliffen en mooie uitkijkpunten vanwaar je dolfijnen, walvissen en zeeschildpadden kunt spotten. Het uitgestrekte Hajar-gebergte doorklieft het binnenland –  met 3.075 meter is Jabal Shams de hoogste berg en betovert Jabal Akhdar met zijn hangende tuinen. Weelderige oases, verborgen wadi’s en metershoge zandduinen nodigen outdoor-liefhebbers uit tot activiteiten als klimmen en wandelen. Diverse specerijen en smaken typeren de veelzijdige keuken van het land. 

Laat je via deze cursus virtueel meenemen naar het prachtige Oman en leer dat ‘BEAUTY HAS AN ADDRESS’! En vergeet niet de andere cursussen over Oman te maken!

Foto’s: © Ministry of Heritage & Tourism Sultanate of Oman
+4216 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 20 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!