Ontdek de Travel South regio

· 26 februari 2024

Als jouw klanten op zoek zijn naar ongerepte natuur, prachtige bergroutes, verlaten zandstranden, livemuziek, bijzondere historische plekken en een overheerlijke keuken, dan zijn ze in het authentieke zuiden van de VS aan het juiste adres! De negen gastvrije staten: Alabama, Arkansas, Kentucky, Louisiana, Missouri, North Carolina, South Carolina, Tennessee en West Virginia hebben enorm veel te bieden. Dompel jouw klanten onder in de cultuur van het zuiden!

Gedurende de komende maanden kun je je helemaal verdiepen in deze staten en wil je niet alleen je klanten erheen sturen, maar wil je zelf ook gaan!

WINNEN

Elke maand (t/m eind juni) worden 2x een Bol.com cadeaubon van €10 weggegeven aan iemand die de twee staten van die maand heeft afgerond. Daarnaast maak je eind juni kans op 2x een bon t.w.v. €100 als je de volledige cursus hebt afgerond. Dit zal zijn in de vorm van een Dinerbon, Podium Cadeaukaart of Nationale Tuinbon – om bij de Travel South thema’s eten, muziek en natuur aan de sluiten.

SUCCES!

Cursus Inhoud

Uitklappen
+245 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 13 Hoofdstukken
  • 18 Lessen
  • 10 Quizzen
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!