Paloma Hotels & Resorts

· 28 februari 2024

Als reisagent kun jij jouw klanten een unieke vakantie-ervaring bieden met Paloma Hotels & Resorts, een gerenommeerde naam in de Turkse gastvrijheidsindustrie die enorm geliefd is bij Nederlandse en Belgische reizigers.

Paloma Hotels & Resorts zijn exclusief boekbaar bij TUI. Dankzij deze samenwerking met TUI, is het nu nog gemakkelijker om jouw klanten te laten genieten van de luxe en charme van Paloma’s acht locaties en Club Marvy. Deze variëren van het elegante Paloma Finesse in Side tot vijf Paloma Hotels in Antalya en twee bij Izmir en Club Marvy bij Kesre Bay.

Met vier decennia aan ervaring biedt Paloma Hotels ongeëvenaarde gastvrijheid, service en kwaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor jouw klanten die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie.

WINNEN

Speciaal voor jou, als deelnemer, ligt er een exclusieve beloning in het verschiet. Voltooi de training en verrijk je expertise met niet alleen waardevolle kennis, maar ook met 100 Earn & Burn punten.

Wil je meer te weten komen over de zakelijke mogelijkheden bij Paloma Hotels & Resorts? Maak dan ook de cursus Paloma Groups.

+171 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 15 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!