Beste stedentrips van Polen: Wroclaw en Poznan

· 28 augustus 2023

Misschien ben je al bekend met Poolse steden als KrakówWarschau en Gdańsk, bijvoorbeeld door het afronden van de cursus Beste stedentrips van Polen: Warschau, Krakau en Gdansk‘. Maar Polen bevat ook een aantal minder bekende parels, die een bezoek meer dan waard zijn. Zo is Wrocław echt een stad om van te houden. Niet voor niets presenteert ‘de stad van honderd bruggen’ Wrocław zich met een naam die internationale weerklank heeft: ‘Vrots-love’. En wat dacht je van Poznań, de wieg van de Poolse staat. Hier vind je van alles het beste, van het prachtige stadhuis tot de heerlijke Sint-Maarten croissant. Kortom, deze steden in het (zuid)westen van Polen maken een reis door Polen echt uniek. In deze e-course laten we je graag kennismaken met de charmante steden Wrocław en Poznań

WINNEN

Wanneer je deze cursus succesvol afrondt, maak je kans op het winnen een weekendje voor 2 personen in Hotel Andersia in Poznań (te gebruiken in 2024). Tickets en hotelvoucher zijn inbegrepen!

+623 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 5 Hoofdstukken
  • 15 Lessen
  • 2 Quizzen
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!