Premium Tenerife

· 29 april 2024

Ken je dat gevoel dat je even lekker weg wil om te genieten van rust, mooi weer en lekker eten? Dat kan op Tenerife! Met een gemiddelde jaartemperatuur van 23ºC is Tenerife een ideale vakantiebestemming om even bij te komen. Het lijkt er altijd lente. Vanuit Europe bereik je dit vulkanische eiland in ongeveer 4 uur. Vluchten gaan het hele jaar door, dus waar wacht je nog op. Laat je verrassen door Tenerife!

Win een plek op de Exclusive Ambassador Group FAM trip
We willen er graag voor zorgen dat je meer te weten komt over de andere kant van Tenerife. We willen dat je je klanten kunt verrassen met jouw kennis over het eiland. Alleen voor zonnige uitjes in de winter? Think again! Leer met ons mee en win een plek op de exclusieve Ambassadeurs Groep Incentive Trip naar Tenerife van 1 tot 5 oktober 2024 met max. 12 personen. Deze reis is inclusief vluchten, overnachtingen en activiteiten tijdens het 5-daagse programma met een unieke opzet en vol belevenissen. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven en deelnemen aan ten minste één van de B2B-activiteiten in 2024. Deadline voor deelname is 10.00 uur op 3 september 2024. Lees er hier meer over!

En vergeet niet de algemene cursus over Tenerife en Actief op Tenerife te maken, die je laten kennismaken met alle prachtige facetten van het eiland.

+124 ingeschreven
Niet aangemeld

Inhoud:

  • 10 Hoofdstukken
  • 1 Quiz
  • Cursus Certificaat
  • Cursus opnieuw volgen?

    Wil je jouw score verbeteren en de cursus opnieuw beginnen, klik dan op de Reset cursus knop hieronder. (knop wordt pas zichtbaar nadat je met de cursus bent begonnen)

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!