Actief of ontspannen in Wyoming’s Carbon County

Hobo Hot Springs in Saratoga
Neem een duik in het heilzame water van Hobo Hot Springs in Saratoga, Wyoming, en laat uw zorgen wegdragen door de helende stoom. 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar geopend en altijd GRATIS. Vind de perfecte temperatuur in een van de drie baden.

Bladgluren in Carbon County
Maak een rit over de twee schilderachtige wegen van Carbon County, Battle Pass en Snowy Range, en ontdek de herfstkleuren waar je ziel naar hunkert! Geel, oranje en rood kleuren de wegen en uitgestrekte open ruimten op deze wegen. September en oktober zijn de beste tijden om in Carbon County te gaan bladeren.

Skijöring in Saratoga
Ontdek de meeslepende sport skijoring in Saratoga! Aanvankelijk gebruikt als een Noorse winterreismethode, is het nu vooral een wedstrijdsport, en Saratoga doet het het beste. Doe mee met de Saratoga Skijoring groep voor een jaarlijkse skijoring race, meestal gehouden in februari.

Sneeuwscooteren in Carbon County
Carbon County heeft meer dan 500 mijl aan sneeuwscooter-, sneeuwschoen-, hondenslee- en langlaufloipes met poeder als geen ander. Huur een uitrusting voor het Saratoga Hot Springs Resort, of neem uw eigen uitrusting mee om deze winter onze open ruimtes en ongetemde plaatsen te verkennen!

Ga voor meer informatie over Carbon County naar WyomingCarbonCounty.com.

Foto: Geel, oranje en rood kleuren de wegen en uitgestrekte open ruimten op de twee schilderachtige wegen van Carbon County, Battle Pass en Snowy Range. Foto met dank aan Wyoming Carbon County

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!