Canada per trein, zoals reizen bedoeld is!

Neem de Canadian van VIA Rail Canada en stap in Toronto aan boord. Na een epische treinreis van 3 dagen stap je in Jasper uit of na 4 dagen stap je in Vancouver uit. Helemaal uitgerust, vol verhalen en vele indrukken rijker heb je in 4.466 km het immens grote Canada doorkruist. Je bent 4 tijdzones gepasseerd, de jetlag is overwonnen en je hebt een onvergetelijke reis gemaakt in deze ‘heritage’ trein.

Het vermoeden dat een dergelijke reis waarschijnlijk lang en saai zal zijn, kunnen we meteen de kop indrukken. Om je een idee te geven, schetsen we graag een dag voor je.

Je wordt ontspannen wakker en na een douche ga je naar de restaurantwagon voor een ontbijt met keuze uit 3 mogelijkheden. Daarna kijk je rond in de Park-wagon en ook hier ontmoet je medereizigers. Voor de koffie loop je naar de Dome-wagon waar je een uitzicht hebt over de trein of te wel 360graden vergezichten en is het genieten van de grootsheid van het land. Je loopt je eigen cabine nog eens binnen om een boek te pakken of rustig te zitten. De bedden zijn door de steward inmiddels weer opgeruimd en in de ruime fauteuils droom je weg. Ondertussen rijdt de trein gewoon door. Op naar de lunch met 3 keuzes uit warme- of salade gerechten. In de middag loop je eens de hele trein door en neem je plaats in één van de openbare ruimtes of je privécabine. Iedere dag is er wel ergens een moment dat de trein stopt en je een korte of langere wandeling door een plaatsje kunt maken en zo goed de benen kan strekken. Leuk om onderweg de diversiteit aan dorpen en landschappen te bewonderen en de dagelijkse ‘speeches’ van de steward over allerlei onderwerpen te horen. In de avond wordt er een geweldig keuzemenu geserveerd wat ook aan boord gemaakt is met verse lokale ingrediënten door de chef en zijn team.

Al wat al een hele bijzondere reiservaring waarin je Canada leert kennen zoals dat alleen per trein kan. Waar je ook naartoe reist met de vriendelijke staf van VIA Rail Canada en het relaxte ritme van de rails, het zal een trip zijn die je altijd bijblijft door de vele indrukken. En misschien tref je zelfs een beer langs de rails!

Tip: Combineer dit eens met een cruise of roadtrip en je hebt een geweldig reisaanbod.

CURSUS

Wil je graag meer te weten komen over VIA Rail Canada, de Canadian, de Hudson en alle andere treinen? Maak dan de cursus en word een ware trein-expert!

Start direct!

ONS MOTTO

Wie haast heeft, neemt het vliegtuig
Wie wat wil zien, neemt de trein

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie: www.viarail.ca. Vertegenwoordigt door ITN Marketing: viarail@itnmarketing.nl of 06 54 706 924.

Karin Gomes van ITN Marketing

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!