Coby van Dongen neemt na 46 jaar afscheid

Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties, heeft aangegeven haar functie per 1 mei 2023 te willen beëindigen. Zij heeft ruim 46 jaar gewerkt bij de reisorganisatie en geeft daar nu ruim 25 jaar leiding aan. Haar verzoek is door de Raad van Commissarissen met alle respect aanvaard. Het is nu aan de Raad om te voorzien in de opvolging.

“In juli 1976 startte ik als vakantiekracht op de postkamer bij De Jong Intratours. Inmiddels zijn er 46,5 jaar verstreken en ik kan zelf nauwelijks bevatten dat ik al zo lang bij hetzelfde bedrijf elke dag opnieuw met zoveel plezier aan het werk ga. Ik kijk terug op boeiende jaren waarin ik vele functies heb mogen bekleden, mooie plekken in de wereld heb mogen ontdekken en fantastische inspirerende mensen heb kunnen ontmoeten.”

Ik vertrouw erop dat ik mijn grote passie voor de Jong Intra Vakanties in de loop der jaren voldoende aan de collega’s overgebracht heb. Het bedrijf staat als een huis. Een stevig fundament staat garant voor continuïteit”, aldus Van Dongen.

De aandeelhouders en de Raad van Commissarissen zijn Coby zeer erkentelijk voor haar grote bijdrage aan het succes van De Jong Intra Vakanties. Met name de afgelopen jaren met Covid en de oorlog in Oekraïne waren zeer uitdagend voor de reisbranche. Coby van Dongen heeft er met haar grote kennis en tomeloze inzet voor gezorgd dat De Jong Intra Vakanties deze moeilijke jaren goed is doorgekomen en de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!