De winter is de koelste tijd van het jaar in Billings, Montana

Wanneer de temperaturen dalen in Billings, Montana, wordt de sfeer van de stad een stuk frisser. En de grootste stad van Montana wenkt bezoekers om een pad te smeden naar enkele van de coolste ervaringen in de regio.

Wandel de 1,5 mijl lange Billings Brew Trail en geniet van een paar ijskoude pullen ambachtelijk bier. Als u honger krijgt, is de geweldige eetscene vlakbij, met vele opties waaronder twee James Beard Award genomineerden – Walker’s Grill en The Marble Table – op korte loopafstand van de meeste delen van het centrum.

Verwarm de ziel door een voorstelling bij te wonen in het historische Alberta Bair Theater of door iconische kunst van het Amerikaanse Westen te ontdekken in het Yellowstone Art Museum. En geen bezoek aan Billings is compleet zonder een stop bij ZooMontana. Dit jaar wordt de dierentuin omgetoverd tot een winterwonderland tijdens Holiday Nights, met miljoenen feestelijke, fonkelende lichtjes om gezinnen te helpen het winterseizoen te vieren.

Winterliefhebbers kunnen hun hart ophalen met sneeuwschoenwandelen en langlaufen in de plaatselijke parken van Billings, en skiën op de nabijgelegen Red Lodge Mountain.

Bezoek dit winterseizoen dus Billings, Montana’s Trailhead, en ontdek waarom het de koelste tijd van het jaar is.

Ga voor meer informatie over Billings naar VisitBillings.com.

Foto: Visit Billings

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!