Muziek van alle genres en generaties

Travel South USA

Vele muziekgenres zoals gospel, jazz, blues en rock-‘n-roll vinden hun oorsprong in de Travel South regio. Maar ook nu ademt deze streek muziek. Van nieuwe artiesten die in lokale jazz clubs op treden tot beroemde festivals, je kunt het hier allemaal beleven. Daarom belichten we deze keer graag het thema: Music: All Genres – All Generations! We lichten vooral de mogelijkheden toe in Kentucky en Missouri. Staten waarbij je wellicht niet meteen aan muziek denkt, maar het tegendeel is waar!

De muzikale gezichten van Missouri

Wist je dat Missouri een grote rol in de geschiedenis van de muziek heeft gespeeld? Zo staat Kansas City bekend om de jazzmuziek, gaat de liefhebber van bluesmuziek naar St. Louis en wordt Branson beschouwd als de ‘live entertainment capital of the world’

Klik hier om verder te lezen

Dans mee op de muziekfestivals in Kentucky

Nagenoeg het gehele jaar geniet je in Kentucky van tal van muziekfestivals. Luister naar een scala aan genres, zoals, bluegrass, gospel, country, rock-‘n-roll, blues, reggae, klassiek en meer. We hebben de leukste festivals voor je op een rij gezet.

Klik hier om verder te lezen

Meer informatie

Wil je nog meer routesuggesties en inspiratie, zodat je de ultieme vakantie kunt samenstellen voor jouw klanten? Ga dan naar de website van Travel South. Of volg een van de cursussen van Travel South op TravEcademy, zoals de e-course ‘Op muzikale reis door de Travel South regio‘ en maak kans op een rijkelijk gevulde goodie bag!

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar: marketing@targettravel.nl of neem telefonisch contact op via: 030-6770757.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!