Slow Travel in Montana’s Glacier Country

Eindeloze mogelijkheden

Hoe ziet slow travel in West-Montana eruit? Je kunt een dagje lavendel plukken in Lakeside of Florence en leren hoe je moet koken en geneeskrachtige oliën maken met je handgeplukte bosje. Of stop in een klein stadje als Bigfork of Hamilton en ga op zoek naar een uniek souvenir. 

Plan een workshop van een hele dag over plein-air schilderen met Glacier National Park als onderwerp; zelfs mensen die niet weten hoe ze moeten schilderen zullen genieten van deze ontspannende activiteit en een inlijstbaar kunstwerk mee naar huis nemen. Neem deel aan een kookcursus voor inheemse volkeren en leer hoe inheemse planten zoals vlierbessen en wilde zoethout en wild samengaan, net zoals bij de inheemse Blackfeet.

De microbrouwindustrie is springlevend in Montana, met meer dan 30 brouwerijen alleen al in West-Montana’s Glacier Country. Bezoek de beste brouwerijen van Missoula met een zelfgeleide wandeling door het centrum. Of, als je op zoek bent naar een minder inspannende activiteit, River City Brews Rafting Tours laat je een kruik vullen met je favoriete brouwsel en genieten van de Blackfoot of Clark Fork rivieren terwijl je nipt aan het bier met 12 van je vrienden, of vreemden die vrienden zullen worden tegen het einde van de tour.

Ga voor meer informatie over Western Montana’s Glacier Country naar GlacierMT.com.

Foto: Glacier Country Tourism

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!