Traveling thru time: History & Culture!

Vanaf het prille begin van de zuidelijk natie in 1776 tot de huidige burgerrechten, onderwerpen als geschiedenis en cultuur vind je overal door de staten terug. Maar denk hierbij niet aan stoffige leesboeken en musea, maar eerder groots en meeslepend, typerend voor deze regio. Daarom is het thema deze maand: Traveling thru time: History & Culture! We lichten vooral de mogelijkheden toe in de staten Louisiana en North Carolina. Ga je mee op ontdekking?

De rijke geschiedenis en cultuur van Louisiana

De staat Louisiana is een ware smeltkroes van culturen. Je vindt hier namelijk Afrikaanse, Italiaanse, Indiaanse, Spaanse, Franse en Duitse invloeden terug in alle tradities en de lokale keuken.

Klik hier om verder te lezen

Reis door de tijd in North Carolina

Begin in het westen bij de Great Smoky Mountains en ontmoet, op weg naar de Atlantische Oceaan, de meest intrigerende mensen terwijl je meer leert meer over de geschiedenis van de staat.

Klik hier om verder te lezen

Wil je nog meer routesuggesties en inspiratie, zodat je de ultieme vakantie kunt samenstellen voor jouw klanten? Ga dan naar de website van Travel South. Of volg een van de cursussen van Travel South en maak kans op een rijkelijk gevulde goodie bag!

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar: marketing@targettravel.nl of neem telefonisch contact op via: 030-6770757.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!