Veel te zien en doen in Cody, Wyoming

Cody Yellowstone verkennen in het rustige seizoen betekent dat je elke dag van je bezoek twee keuzes hebt: U kunt veel van weinig zien, of weinig van veel.

Met overvloedige zonneschijn, verrassend comfortabele temperaturen (lage luchtvochtigheid) en veel sneeuw is Cody Yellowstone in de winter een paradijs voor avonturiers.

Tot de buitenopties behoort Sleeping Giant Ski Area, met 184 skibare acres en een terreinpark gemaakt van materialen die op de heuvel te vinden zijn. Sleeping Giant is niet alleen het enige resort in Wyoming met “SNO-GO”-fietsen, maar heeft ook nachttubing en skiën, een groot nieuwjaarsfeest met livemuziek, en verhuur van yurts en tenten voor groepen.

Als je liever niet down-hill gaat, kun je schaatsen in het Homesteader Park in Powell, klimmen op een van de vele bevroren watervallen, langlaufen in het Wood River Valley Ski Touring Park of rijden op een sneeuwscooter over het wereldberoemde routesysteem in de Beartooth Mountains.

Binnen kun je kijken naar het Yellowstone Quake Hockey Team, schaatsen in de Victor J. Riley Arena of verschillende attracties bezoeken, zoals het Buffalo Bill Center of the WestHeart Mountain WWII Interpretive Center en de Cody Firearms Experience.

Ga voor meer informatie over Cody naar CodyYellowstone.org.

Foto: Cody Yellowstone

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!