afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Voordelige agententarieven Egypte

Goed nieuws voor reisagenten: voor de regio's El Gouna en Taba Heights lanceert FTI in het winterseizoen 2021/22 een exclusieve PEP (Product Experience Program) tegen een speciale prijs. Er zijn zes luxe resorts om uit te kiezen.

Aangename temperaturen en 360 dagen zon per jaar - El Gouna en Taba Heights zijn de perfecte bestemmingen voor rustzoekers, maar ook geschikt voor sport-, cultuur- en lifestyleliefhebbers. Voor reisagenten die tijdens de wintermaanden weer van de zon willen genieten, maakt FTI een achtdaagsverblijf mogelijk in de populaire bestemmingen van Egypte. De reisperiode voor dit verblijf is van 1 november 2021 t/m 28 februari 2022 en is boekbaar vanaf € 279. De vluchten naar Hurghada of Sharm El Sheikh inclusief Rail&Fly, evenals de transfers naar de geselecteerde hotels zijn inbegrepen, afhankelijk van de vluchtdag en de luchthaven.

El Gouna met vijf eersteklasresorts, stadstour en deelname halve marathon

In El Gouna kunnen reisagenten inchecken bij een van de vijf hotels met verschillende comfort- en verzorgingsmogelijkheden. De goedkoopste optie is een verblijf in een boetiekhotel dat wordt geselecteerd volgens het zogeheten Marina Roulette-systeem, op basis van beschikbaarheid. Deze boetiekhotels zijn direct aan de jachthaven gelegen en het ontbijt is inbegrepen bij de prijs van € 279. Wanneer er een extra reiziger mee reist, loopt de prijs op tot € 399. Met uitzondering van het adults-only Cook's Club, zijn kinderen ook welkom in alle aangeboden hotels. De vaste prijs is vastgesteld op € 199 per kind. Reisagenten die zonder reisgezelschap reizen, profiteren bij deze PEP van een single-rate vanaf € 449.

Voor een verblijf met volpension, kan er worden gekozen voor  het Sheraton Miramar Resort of Ancient Sands. Optioneel is ook FTI's eigen LABRANDA Club Paradisio. Dit hotel is direct aan een eigen baai gelegen met het bekende watersportcentrum Osmosis ligt en biedt vakanties voor actievelingen en rustzoekers. Een El Gouna City Tour en de mogelijkheid om deel te nemen aan de El Gouna Halve Marathon met verschillende afstanden op 5 november 2021 zijn inbegrepen bij de prijs. Om de blauwe lagunestad aan de Rode Zee te bereiken, die slechts op vier uur vliegen afstand gelegen is, kunnen reisagenten profiteren van meerdere wekelijkse verbindingen naar Hurghada vanaf de luchthaven van Düsseldorf. Transfers naar het hotel van keuze zijn inbegrepen.

Taba Heights voor een ontspannen strandvakantie in een luxe hotel

Vanaf € 329 kunnen reisagenten ook tijd doorbrengen in de pittoreske badplaats Taba Hights in het noorden van Egypte. Er wordt op dinsdag van Düsseldorf naar Sharm El Sheikh gevlogen, waarna de inbegrepen transfer de reisagenten naar het luxe hotel Strand Beach & Golf Resort brengt, dat op ongeveer twee en een half uur rijden ligt. Het ruime complex met zijn tropische tuinen en ruime kamers, gelegen tussen de Rode Zee en bergen, biedt een vakantie met optimaal comfort. All-inclusive maaltijden zijn inbegrepen bij het verblijf van zeven nachten. De extra reiziger in een tweepersoonskamer betaalt € 469. Extra excursies, zoals naar de Mozesberg of naar de stad Petra, zijn te boeken met 15 procent korting.

Boeking
Geïnteresseerden kunnen meer informatie en de exacte voorwaarden voor deze PEP vinden op de Service Site. De aanbiedingen zijn per direct geldig en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Reisagenten met een directe agentuurovereenkomst met FTI en een eigen Orange Experts Club-nummer komen in aanmerking voor deelname.

De MEGA PEP El Gouna & Taba Heights met vlucht is beschikbaar voor de volgende hotels:

  • vanaf € 279* per persoon  in een tweepersoonskamer met ontbijt - Marina Roulette, El Gouna
  • vanaf € 309*  per persoon in een tweepersoonskamer met ontbijt - Cook’s Club, El Gouna
  • vanaf € 329* per persoon in een tweepersoonskamer met all-inclusive - Strand Beach&Golf Resort, Taba Heights
  • vanaf € 349* per persoon in een tweepersoonskamer met all-inclusive - LABRANDA Club Paradisio, El Gouna
  • vanaf € 379* per persoon in een tweepersoonskamer met all-inclusive ultra - Sheraton Miramar Resort, El Gouna
  • vanaf € 379* per persoon in een tweepersoonskamer met all-inclusive - Ancient Sands, El Gouna

*inclusief luchthaventoeslag van € 33 per persoon.

Foto: FTI
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn