Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Als VIP op Curaçao

Curaçao Marriott Beach Resort heeft een leuke agentenaanbieding, speciaal voor jou, omdat ze vinden dat jij meer dan wie dan ook een ‘zonnetje’ verdient in deze bijzondere tijd. Voor 150 US-dollar per kamer per nacht (minimaal 2 nachten), inclusief ontbijt voor 2 personen ben je hun VIP-gast. Doe eens gek en boek gewoon, de vliegtickets zijn nog nooit zo aantrekkelijk geprijsd geweest! NB: alleen voor reisagenten met introducee. 

Met temperaturen van gemiddeld 30 graden op Curaçao word je natuurlijk heel blij, maar je wordt nog blijer als je in dit meest luxe resort op Curaçao verblijft. In het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort voelt iedereen zich VIP gast! Direct aan een mooi strand, 2 zwembaden en je hoeft het hotel niet te verlaten, want er is een ruime keuze aan restaurants, met à la carte opties als ook trendy eetconcepten. Zin in shared dining, sushi of een grilled steak? Jij kiest! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn