Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Reisagentenspecial & spaaractie Curaçao Marriott

Anders dan je wellicht zou denken; Curaçao Marriott richt zich voornamelijk op de Europese markt, maar houdt haar hoge service-standaarden vanzelfsprekend aan. Een hotel dat je gezien moét hebben en dat kan nu…

Hetty Grote en Monique Peereland (Caribbean Reflections) vertegenwoordigen het hotel op de Europese markt: “We weten dat je het verschil tussen het oude en het nieuwe hotel nooit goed kan overbrengen zonder dat je het zelf hebt ervaren. Dus we vinden het tijd om weer een actie te starten, want Curaçao Marriott is geen standaard Marriott. Het is een vijfsterrenresort met een Europese touch, maar na de metamorfose nog een redelijke new kid in town.” Monique: “Het hotel heeft al wel Nederlandse reisprofessionals mogen ontvangen en zij zijn zo enthousiast, dat is ontzettend leuk om te horen. Ook leuk is dat het personeel – dat voornamelijk uit locals bestaat – echt het verschil maakt in de gastbeleving.”

Spaaractie
Voor elke boeking die je tot 18 december maakt, verdien je een gratis nacht. Heb je een boeking gemaakt? Stuur dan klantnaam, reisdatum en de naam van het verkoopkanaal waar je de boeking hebt ondergebracht naar info@caribbeanreflections.nl.

Voorwaarden spaaractie: elke boeking dient uit minimaal 7 nachten te bestaan. Je kunt maximaal 7 gratis nachten sparen. De gratis nachten zijn inclusief taxen en service charge. Een gespaarde nacht is niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar. De gratis nachten zijn te boeken na het verblijf van de klant.

Reisagentenspecial

  • 149 US-dollar per nacht per kamer, inclusief taxen en ontbijt voor 2 personen
  • Reisperiode: september en oktober 2022
  • Voorwaarden: minimaal 5 nachten, onder voorbehoud van beschikbaarheid

Winactie
Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft eind 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is 3 jaar dicht geweest en heeft een volledige metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao door middel van de cursus en win een verblijf van 4 nachten (incl. taxes en ontbijt voor 2 personen)!

Let’s do this!

Heb je vragen over de nazomeractie of heb je hulp nodig bij het zo goed mogelijk informeren van je klant? Stuur Hetty en Monique een mailtje info@caribbeanreflections.nl.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn