THE MASKED TRAVELLER

Zuid-Korea

Welkom op de actiepagina van THE MASKED TRAVELLER - Zuid-Korea! Hier vind je alle informatie over de diverse rondes, onze mystery guests in vrolijke K-friend mascottes, alle clues om te achterhalen wie zij zijn, cursussen (met nóg meer clues), informatie over Zuid-Korea en natuurlijk wat je kunt winnen! 

행운을 빕니다
haeng-un-eul bibnida
(Succes!)

Bestemmingen, Zuid-Korea
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 dagen geleden

Dé onthulling van de eerste Masked Traveller

Dé grote onthulling van de eerste Masked Traveller is een feit! Wie er deze week achter het prachige Zuid-Koreaanse masker schuil ging? Bekijk het hier! 

Op het reisnotariaat van Travelproof hebben notarissen Maassen en Betist in een blinde trekking de volgende gelukkige winnaars uit ronde 1 geloot:

  • Winnaar vliegticket naar Zuid-Korea: Mari Temminck (TravelXL Reisburo Astra)
  • Winnaars dinerbonnen: Corine Ravestein (Vakantieparels) en Edo Smit (Vamonos Travels)

VAN HARTE GEFELICITEERD!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Morgen start een nieuwe week met The Masked Traveller. Hint: beluister de TAT’s Travel Podcast voor de eerste hint!

Weet jij wie de tweede The Masked Traveller is?
In juni komen vier geheimzinnige Zuid-Koreaanse mascottes voorbij op al onze kanalen, per week 1. Aan jou de taak om te achterhalen wie erachter verscholen gaat; een branche-collega bij een reisonderneming of iemand die anderszins verbonden is met Zuid-Korea. Daarnaast zorgt de Korea Tourism Organisation voor veel informatie en verkooptips, waardoor jij Zuid-Korea nog beter verkoopt. Dus houd onze websites, socials, podcast, nieuwsbrieven en cursussen op TravEcademy goed in de gaten en vul tijdig het antwoordformulier in om kans te maken op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van €50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Je mag zo vaak meedoen als je wil!

Bestemmingen, Zuid-Korea
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn