THE MASKED TRAVELLER

Zuid-Korea

Welkom op de actiepagina van THE MASKED TRAVELLER - Zuid-Korea! Hier vind je alle informatie over de diverse rondes, onze mystery guests in vrolijke K-friend mascottes, alle clues om te achterhalen wie zij zijn, cursussen (met nóg meer clues), informatie over Zuid-Korea en natuurlijk wat je kunt winnen! 

행운을 빕니다
haeng-un-eul bibnida
(Succes!)

Bestemmingen, Zuid-Korea
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 weken geleden

Zuid-Korea

Zuid-Korea is een land vol verrassingen en verkoopkansen. Zuid-Korea is traditie versus innovatie. Lieflijke dorpjes versus wereldsteden. Uitbundige natuur versus culturele hoogstandjes. Een waar rondreisparadijs, ook voor een ecotour. Actief, relaxt of beiden. Van strandvakantie tot wintersport.

     

Met drie zeeën en 70% berglandschap is Zuid-Korea gezegend met spectaculair natuurschoon: mooie nationale parken met duizend jaar oude Boeddhistische tempels, gelegen op bergtoppen of aan de kust, groene theevelden, bamboebossen, rijstvelden en veel meer. Met haar unieke cultuur en rijke 5000 jaar oude historie, waaronder 14 UNESCO werelderfgoederen, heeft het land voor elk wat wils.

     

Zuid-Korea is het thuis van beauty en wellness. Met een keuken die je versteld doet staan. Bij haar vriendelijke bevolking staan respect en gastvrijheid hoog in het vaandel. Met als kers op de taart een geweldige infrastructuur, over land en door de lucht.

Overnachten doe je in uitstekende internationale hotels, in een prachtige Hanok, een traditioneel Koreaans huis, of doe een unieke templestay.

     

Adviseer werelds Seoul, open luchtmuseumstad Gyeongju of must-see eiland Jeju. In zo’n 10,5 vliegt je klant met Korean Air of KLM naar een andere wereld. De wereld van Zuid-Korea. Hwanyeong-hamnida (welkom) in Zuid-Korea.

Voor meer informatie bezoek je https://english.visitkorea.or.kr/

환영합니다 

hwanyeong-hamnida (spreek uit: wanzjong hamnida)

Welkom in Zuid-Korea!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn