Namibië

Panoramisch uitzicht - Veel perspectief - Alleen in Namibië

Beklim de hoogste zandduinen ter wereld, daal de diepste kloven van Afrika af, ontdek de droogste en oudste woestijn ter wereld, verbaas jezelf over één van ’s werelds grootste rotstekeningen, geniet van al het wild dat over de gigantische zoutpannen loopt en de eindeloze horizons.

Dit is Namibië, waar je verzekerd bent van avontuur!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Destination Namibia...

Laatste toevoegingen:

Namibië bereidt zich voor

Handige toolkit
Het verkeersbureau van Namibië heeft een 18 pagina’s tellende toolkit opgesteld voor het inkomend toerisme als er straks weer gereisd mag worden. De Namibia Tourism Board stelt dat de richtlijnen en protocollen vertrouwen zullen geven bij reizigers uit de diverse markten om naar Namibië te(...)
Lees verder

Ervaar de culturele diversiteit van Namibië

Reizigers die op zoek zijn naar authentieke culturele ervaringen zijn in goede handen in Namibië. Het in zuidelijk Afrika gelegen land telt twaalf inheemse populaties en er worden in totaal 16 verschillende talen en dialecten gesproken. Tal van culturele evenementen nodigen bezoekers uit om hun(...)
Lees verder

Ontdek Otjiwarongo

De favoriete toeristische bestemming en avontuurlijke hub in Namibië
Otjiwarongo betekent ‘Prachtige Plek’ in Otjiherero en is klaar om ontdekt te worden door jouw klanten! Otjiwarongo is strategisch gelegen in centraal Namibië en eenvoudig te bereiken vanuit andere delen van het land. Het ligt 250km ten noorden van de hoofdstad Windhoek, 380km ten oosten van(...)
Lees verder

Excursietip!

Your adventure starts here...
Willen jouw klanten graag een boottocht, kajaktocht en/of rondleiding door Namibië maken? Laat ze dan kennismaken met Sandwich Adventure Tours, die sinds november 2018 wordt geleid door eigenaar Mr Kenneth Kapitako. Sandwich Adventure Tours - Your Adventure Starts Here Sandwich Adventure Tours(...)
Lees verder

West Coast Bites & Brews Tour in Swakopmund

Lokale produkten zijn trendy. Daarom heeft Gerald Kolb, eigenaar van Charly's Desert Tours in Swakopmund, een nieuwe tour gelanceerd met produkten van lokale bedrijven in Swakopmund. De West Coast Bites & Brews Tour draait helemaal om ontdekken, proeven en plezier maken. Deelnemers van de(...)
Lees verder