Namibië

Panoramisch uitzicht - Veel perspectief - Alleen in Namibië

Beklim de hoogste zandduinen ter wereld, daal de diepste kloven van Afrika af, ontdek de droogste en oudste woestijn ter wereld, verbaas jezelf over één van ’s werelds grootste rotstekeningen, geniet van al het wild dat over de gigantische zoutpannen loopt en de eindeloze horizons.

Dit is Namibië, waar je verzekerd bent van avontuur!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Kalahari

De grootste aaneengesloten zandbak van de wereld, de Kalahari Desert, is eigenlijk helemaal geen woestijn.

Dankzij een bescheiden hoeveelheid regen is het landschap begroeid met een verscheidenheid aan struiken en bomen, waaronder de Camel Thorn, rood ebbenhout en andere acacia’s. In het voorjaar zijn de vlakten bedekt met bloemen en gras, terwijl de zomerbuien voor nog meer groen zorgen. Dit natuurschoon benadrukt de echte aantrekkingskracht van de Kalahari, de bevrijdende stilte en verlatenheid van de grote open ruimte. Bezoekers beschrijven hun bezoek dan ook vaak als een bijna spirituele ervaring en voelen zich emotioneel verrijkt.

Verder is natuurlijk geen enkel bezoek aan de Kalahari Desert compleet zonder een bezoek aan de trotse San Bushmen (Bosjesmannen). Touroperators zullen deze stam altijd met respect benaderen. Zodoende kun je kennis maken met hun tradities en leer je over de oorsprong en het leven in de bush. Soms is het zelfs mogelijk om hun unieke ‘klik’-taal te horen, een geweldige ervaring op zich.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn