Namibië

Panoramisch uitzicht - Veel perspectief - Alleen in Namibië

Beklim de hoogste zandduinen ter wereld, daal de diepste kloven van Afrika af, ontdek de droogste en oudste woestijn ter wereld, verbaas jezelf over één van ’s werelds grootste rotstekeningen, geniet van al het wild dat over de gigantische zoutpannen loopt en de eindeloze horizons.

Dit is Namibië, waar je verzekerd bent van avontuur!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een prachtig fotoboek van Namibië

Namibië kenmerkt zich door het grotendeels ongerepte en contrasterende landschap. Ruige bergketens, uitgedoofde vulkanen, uitgestrekte savannelandschappen en het groene noordoosten wisselen elkaar af. Namibië is verslavend! Verdiep je in dit geweldige land door middel van de cursus over Namibië en win een dik boek vol prachtige Namibische fotografie ter waarde van 80 euro. Deze staat natuurlijk fraai in je eigen boekenkast, maar is uiteraard ook leuk te gebruiken als relatiegeschenk!

teNeues - Namibia - Michael Poliza
Een prachtig boek met Namibische fotografie. Het legt de schaal, kleuren en sfeer van dit opmerkelijke land vast en is een onmisbaar reisdocument van de door New York Times geprezen fotograaf Michael Poliza. Bekijk hier een preview!

Auteur: Michael Poliza
ISBN: 978-3-96171-128-4
Formaat: 29 x 37 cm
280 pagina's, 134 kleurfoto's
Hardcover
Text: Duits, Engels en Frans
Gewicht: 3,2 kg

START DIRECT

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn