TravDay

Hét vakevent voor de reisbranche

TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers. Laat je informeren en inspireren. Meld je alvast aan voor de editie van 26 september 2022! 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een verblijf op Lanzarote!

Verdiep je in de Seaside Collection hotels op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote en win een verblijf in Seaside Los Jameos op Lanzarote!  

Met genoegen presenteren wij je de Seaside Collection, een hotelgroep die in 1969 werd opgericht door onze eigenaar: Theo Gerlach. Het begon met zijn idee om hotels te bouwen waar hij zelf graag zou vertoeven. Dit resulteerde in unieke hotels waar luxe wordt ervaren op een ontspannen manier. De 4 Canarische hotels kenmerken zich door hun exclusieve ligging vlakbij het strand, individuele architectuur, top management, uitstekende gastronomie en gepassioneerde gastvrijheid. Kom met ons mee, ontdek de Seaside Collection hotels op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote en win!

WINNEN
Wanneer je de cursus succesvol afrondt, maak je kans op het winnen van 4 nachten voor 2 personen op basis van Halfpension in een Superior Double Room in Seaside Los Jameos op Lanzarote (reservering altijd ORQ, Kerstperiode uitgesloten). Dus zet 'm op!

START DIRECT

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn