Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

South African Tourism
Jozef Israëlskade 48a
1072 SB Amsterdam
+31 20 4713181

ONGEREPT WILD

Laatste toevoegingen:

Zuid-Afrika opent grenzen!

Zuid-Afrika heeft zijn grenzen opengesteld voor internationale leisure- en zakenreizigers. Bezoekers moeten wel een negatieve PCR-test kunnen tonen, die niet ouder is dan 72 uur. ‘De openstelling brengt zekerheid en zet Zuid-Afrika weer op de kaart als bestemming bij de vele reizigers die ons(...)
Lees verder

Zuid-Afrika versoepelt coronabeperkingen

Vanwege het dalende aantal besmettingen wil Zuid-Afrika de corona-beperkingen versoepelen. Volgens president Cyril Ramaphosa gaan de beperkingen maandag naar het laagste niveau. Hoewel het virus blijft woeden, is het ergste voorbij, stelde de president. ‘We zijn klaar om onze deuren weer voor(...)
Lees verder

Geleidelijke heropening van toerismesector Zuid-Afrika

De binnenlandse toerismesector van Zuid-Afrika is weer opengesteld. De Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa heeft afgelopen weekend besloten om het hele land op alarmniveau 2 te plaatsen. Dit alarmniveau betekent de hervatting van de economische activiteit in de meeste bedrijfstakken,(...)
Lees verder

We are worth waiting for!

Love Cape Town
Cape Town Tourism lanceert de nieuwe campagne 'We Are Worth Waiting For!'. De belangrijkste boodschap van de campagne is dat Kaapstad een langeafstandsrelatie met bezoekers wil opbouwen, verleiden en koesteren, totdat de stad weer daadwerkelijk bezocht kan worden. Hierdoor worden reizigers(...)
Lees verder

Safari in Noordkaap

Ongerept en exclusief
Noordkaap in Zuid-Afrika wordt gekenmerkt door oude woestijnen, diepe ravijnen, kronkelende rivieren en een unieke flora. Graag bevelen we in deze bijzondere regio twee wildreservaten aan, die garant staan voor een authentieke safaribeleving. Tswalu Kalahari Reserve Tswalu Kalahari is het(...)
Lees verder