Laden Evenementen

« Alle Evenementen

sep 10

Jij&KLM Nazomerfeest met Flemming en een waanzinnige prijs naar Aruba

10 september

“Jij&KLM gaat jou vertellen dat het feest van het jaar er is, dus ga met ons mee naar hartje Amsterdam, want die avond is voor jou.”

Ontdek de hits van Flemming!

Graag nodigen wij je uit voor het Jij&KLM Nazomerfeest! Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol muziek, lekker eten en goed gezelschap. Ben jij er ook bij?

Niemand minder dan singer-songwriter Flemming, de eerste Nederlandse artiest met een diamanten plaat, zal het Jij&KLM Nazomerfeest op zijn kop zetten met zijn catchy, Nederlandstalige pophits. Dit wil je niet missen!

Datum: Dinsdag 10 september 2024
Tijd: 17.30 – 22.30 uur
Locatie: Strand Zuid
Adres: Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Dresscode: kies kleding waarin je lekker kan dansen, je comfortabel voelt en een vleugje stijl toevoegt met een tint van KLM-blauw.

Voor de culinaire invulling van de avond staat er een uitgebreid zomers buffet voor je klaar.

En dat is nog niet alles… er is een fantastische prijs te winnen: een reis naar Aruba inclusief 7-nachten verblijf in het Courtyard by Marriott Aruba Resort voor 2 personen! Stel je voor, liggend aan een azuurblauwe zee onder de zon.

Meld je snel aan, want vol is vol!

Binnen een week na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail waarin we je vragen naar eventuele dieetwensen/allergieën en je vervoersvoorkeur.

Wij hopen van harte dat je erbij bent om samen met ons deze speciale avond te vieren.

Tot snel, op het Jij&KLM Nazomerfeest!

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!