Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 11

Retail ochtend op Captain Cruise Beurs

11 november 2023 @ 09:00 - 13:00

Captain Cruise nodigt je graag uit voor zaterdag 11 november 2023 voor een speciale Retail Cruise ochtend met aansluitend een lekkere lunch.

Zaterdag 11 november 2023 is het weer tijd voor een Captain Cruise Event. Dit keer vindt het Cruise Event plaats op een prachtige locatie in Delft, het nieuwe Hotel Van Der Valk Delft. Laat je inspireren door vele rederijen uit de hele wereld. Zowel de zee- als riviercruise rederijen zijn aanwezig!

Het start zaterdag 11 november om 09.15 uur met een presentatie van Captain Cruise. Aansluitend zijn er presentaties van rederijen. Daarna ben je van harte uitgenodigd voor een lekkere lunch in het hotel.

Programma (onder voorbehoud):

  • 09:00 uur Ontvangst met koffie/thee
  • 09:15 uur Presentatie Captain Cruise
  • 09:45 uur Presentaties diverse rederijen
  • 12:00 uur Lunch
  • 13:00 uur Einde Captain Cruise programma

Uiteraard kan je hierna gewoon de beursvloer op, echter is de beurs dan ook open voor consumenten.

Maak kennis met cruisen en laat je voorlichten door de diverse Cruise-Experts en rederijen. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, de verschillende rederijen en cruises. Maak kennis met het Captain Cruise team die jou alles kunnen vertellen over cruises.

Captain Cruise zou het erg leuk vinden om jou te ontmoeten op zaterdag 11 november.
Graag aanmelden uiterlijk vrijdag 27 oktober 2023.

Adres:
Hotel Van Der Valk Delft
Peuldreef 3
2635 BX Den Hoorn

Captain Cruise al 15 jaar op de juiste koers

Dit jaar bestaat Captain Cruise 15 jaar! En daar zijn wij erg trots op! De afgelopen jaren zijn er vele veranderingen geweest binnen het bedrijf! Gestart met 2 parttime medewerkers en nu een team van 28 medewerkers in 2 landen. Stuk voor stuk medewerkers die allemaal gedreven zijn om tot het uiterste te gaan voor iedere klant en/of retailpartner.De “Corona” tijd was een heftige periode, dat hoeven wij niemand uit te leggen. Maar wij zijn er sterker uitgekomen dan dat we erin gingen doordat wij deze periode goed gebruikt hebben om een nieuwe website en boekingstool te bouwen en te lanceren.

Aan onze website wordt continu gewerkt om alles zo gebruiksvriendelijk te maken. De offertetool voor reisagenten wordt dan ook vaak gebruikt en is een fijne toevoeging voor reisagenten. Ons dynamic packaging systeem wordt bijna gelanceerd. We zijn met de laatste testen bezig om alles live te zetten! Zo kan je vluchten en hotels in een handomdraai erbij boeken. Ook whitelabels behoren tot de mogelijkheden. Wie wil dit nu niet, het cruise product direct boekbaar op je eigen website!

Door het vertrouwen van onze particulieren, maar zeker de trouwe reisagenten zijn wij continue bezig met innovaties, zodat wij de samenwerking nog verder kunnen optimaliseren. Zo komen er binnenkort webinars van verschillende rederijen en zijn we al druk bezig met het jaar 2024. Wij hebben zoveel kennis die we graag willen delen, om zo nog meer cruisefanaten te overtuigen!

Gitte Tilro is sinds 1 september onze Business Development Manager en gaat na haar inwerkperiode het land in om de retailpartners te bezoeken. Wij willen horen waar wij samen nog in kunnen groeien en wat onze trouwe retailpartners van ons nodig hebben!

In oktober 2023 bestaan wij 15 jaar. Ons 15-jarig bestaan laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Voor de consumenten gaan we dit vieren op onze beurs op 11 november 2023. Maar natuurlijk gaan we dit ook vieren onder de reisagenten! Dus houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten!

Gegevens

Datum:
11 november 2023
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Hotel Van Der Valk Delft
Peuldreef 3
Den Hoorn, 2635 BX
+ Google Maps
Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!