Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

GOLF

9 april 2024

  • 8 golfbanen
  • Voor elk niveau
  • Golfbanen met geweldige uitzichten
  • Goede faciliteiten

Tenerife is een paradijs voor de golfliefhebber. Het uitzonderlijk goede klimaat met bijna 300 dagen zon per jaar staat garant voor onevenaarbaar golfplezier. Wat is er nu mooier dan golfen met uitzicht op de zee of dat je wandelt op vers gemaaid gras tussen de palmbomen met El Teide op de achtergrond!

Verdeeld over het noorden en zuiden van het eiland vind je acht golfbanen en twee pitch & putt banen. Elke baan biedt een compleet andere manier om van deze sport te genieten. Vanaf de holes van Abama golf heb je zelfs een fantastisch uitzicht op het eiland La Gomera. En Buenavista Golf in het noorden is gebouwd boven enkele spectaculaire kliffen en wordt omringd door het indrukwekkende landschapspark Teno. Bovendien is er een ruim aanbod aan luxe hotels en appartementen die allerlei gespecialiseerde diensten bieden.

Bovendien speelt Tenerife gastheer voor professionele golftoernooien, zoals de Canary Island Open, de Tenerife Open en de Tenerife Ladies Open, die de beste professionele spelers van Europa aantrekken. Over balsporten gesproken: je kan ook prima tennissen of padel spelen op Tenerife.

Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering
Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!