Beleef Abu Dhabi – One Summer Isn’t Enough

Deel jouw mening!

Abu Dhabi biedt bezoekers een verscheidenheid aan gedenkwaardige, verrijkende ervaringen, die 365 dagen per jaar en op enkele minuten van elkaar beschikbaar zijn. Maar hoe kijken jouw klanten tegen deze bestemming aan en vind je dat je goed geïnformeerd bent? Laat het ons weten!

Emirati gastvrijheid staat altijd centraal: een levendige cultuur die bezoekers voorziet van een home-away-from-home gevoel. Met ervaringen die inspireren, prikkelen en herstellen, is er in Abu Dhabi voor iedereen iets te beleven in zijn eigen tempo. Abu Dhabi – One Summer Isn’t Enough

Wat vinden jouw klanten?
Hoe kijken jouw klanten naar het Arabisch schiereiland – Abu Dhabi in het bijzonder – en voel jij je voldoende geïnformeerd over deze unieke bestemming? We waarderen het zeer wanneer je de volgende vragen wilt beantwoorden. Alvast bedankt!

Start hier de vragenlijst


Meer weten over Abu Dhabi?
Vergroot jouw kennis van Abu Dhabi en word een Abu Dhabi Specialist door de korte gamecourse te voltooien. We laten je kennismaken met de mooiste en leukste bezienswaardigheden, excursies en activiteiten van Abu Dhabi. Na afloop ontvang je een certificaat en ben je klaar om een droomvakantie voor jouw klanten te creëren. Verdiep je in deze bijzondere bestemming en word een ware expert!

START DIRECT

Abu Dhabi

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!