Occidental-Hotel-and-Saloon-CREDIT-Wyoming-Tourism-1200x630

Bewandel dezelfde paden als western legendes in Wyoming

Het Occidental

Alles aan het Occidental Hotel en Saloon herinnert eraan dat Wyoming echt het Wilde Westen was, en is. Bijna elke centimeter is gerestaureerd en in de geschiedenis bewaard gebleven. Wandel door dezelfde gangen als Butch Cassidy en Calamity Jane. De bar in de saloon is nog precies dezelfde als de bar die meer dan 100 jaar geleden werd geïnstalleerd.

De Irma

De legendarische Buffalo Bill zelf stichtte deze bar en hotel in 1902. Het hotel is opgenomen in het National Register of Historic Places; de originele kersenhouten bar, die een geschenk van de Engelse koningin Victoria aan Buffalo Bill was, is over de hele wereld bekend.

Million Dollar Cowboy Bar

In deze beroemde bar in het centrum van Jackson hebben beroemdheden, presidenten, koninklijke families, cowboys en nog veel meer gezeten. Neem plaats op hun beroemde zadel barkrukken en geniet van Western dansen en live entertainment.

De Wolf Hotel en Restaurant

The Wolf, gelegen in het centrum van Saratoga, is een historisch juweeltje. Na een lange dag baden in de warmwaterbronnen kunt u in het restaurant terecht voor een heerlijke maaltijd of een slaapmutsje. Als u een fervent lezer bent van CJ Box’s Joe Picket romans, zult u het hotel herkennen van zijn verblijf in kamer 9.

Ga voor meer informatie over Wyoming naar TravelWyoming.com.

 

Foto: Wyoming Toerism

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!