Historic-Trails-West-credit-Visit-Casper

Casper, de weg naar Yellowstone

Er is geen plek in de wereld zoals Casper. Of je nu op zoek bent naar authentieke westerse ervaringen of eersteklas gastvrijheid in een klein stadje, je vindt het hier. Casper is een heerlijke gemeenschap met een overvloed aan recreatieve mogelijkheden in de buitenlucht, een bloeiende kunstscene, talloze historische bezienswaardigheden en een authentieke charme in het centrum. Dit alles zal zeker een onvergetelijke indruk maken lang nadat het avontuur voorbij is.

De unieke locatie van Casper biedt een verscheidenheid aan unieke ervaringen. Misschien wel het meest opvallende is dat Casper’s legendarische geschiedenis een van de rijkste in het Westen is. Het moderne Casper is ontstaan uit een verleden met onder andere: Native American paden, pelsjagers, pioniers, een bloeiende energie-industrie, overvloedige openluchtrecreatie, dinosaurussen en het Wilde Westen. Om de verschillende facetten van de geschiedenis echt te ervaren, kun je ze het beste zelf verkennen.

In het centrum bevindt zich het National Historic Trails Interpretive Center. Dit museum van wereldklasse is gratis te bezoeken en biedt praktische tentoonstellingen en multimedia-ervaringen. Hier kunnen bezoekers ervaren hoe het leven op de vlaktes was in de 19e eeuw toen duizenden pioniers hun weg naar het westen vonden. Als je op zoek bent naar een nog meer meeslepende ervaring, dan kun je deze vinden tijdens een trektocht met Historic Trials West. Rijdt te paard of op een Conestoga-wagen in het spoor van de Oregon Trail net buiten de stad. Deze ervaringen variëren van uren tot dagen en zijn compleet met een ervaring over het originele spoor, geschiedenislessen van experts en chuck wagon cookouts.

Hoewel Casper bekend staat om zijn westerse geschiedenis, leeft de geest van het Westen nog steeds in de moderne stad. Caspers westerse roots pronken tijdens de jaarlijkse College National Finals Rodeo (CNFR). Elk jaar in juni komen hier honderden van de beste rodeo-atleten van de universiteit samen om te strijden om de nationale kampioenstitel. Terwijl je hier bent voor CNFR, wil je de kans niet missen om de iconische Lou Taubert Ranch Outfitters in het centrum van Casper te bezoeken. In deze 100 jaar oude westernwinkel vind je een inventaris van meer dan 10.000 laarzen, kan je een speciaal gemaakte cowboyhoed laten vormen en bereid je je voor op jouw westernavontuur.

Met alle historische, westerse ervaringen in Casper, mag je geen ervaring missen die deze levendige gemeenschap maakt welke het op de dag van vandaag is. Van diverse musea en moderne kunstgalerijen tot livemuziek, de eerste opera van Wyoming en het grootste evenementencentrum van de staat, Casper biedt een scala aan cultuur.

Downtown Casper fungeert als een knooppunt voor de beste restaurants, evenementen en winkels van het gebied. En slechts een korte rit in een willekeurige richting brengt je in de wildernis van Wyoming. Een regio om te wandelen, fietsen, vissen en nog veel meer eersteklas recreatiemogelijkheden.

Lees hier meer over Casper, Wyoming.

    

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!