Dana wint met SkyTeam!

Elke maand maak je kans op geweldige prijzen met SkyTeam. Dana Derksen, Travel Counselor bij Carlson Wagonlit Travel is geselecteerd als de winnaar van de Skyteam E-learning in september. Tuan Bui, Senior Account Manager China Eastern Airlines, heeft namens SkyTeam Nederland op Schiphol de prijs overhandigd aan Dana.  Zij is de gelukkige winnares van een wellnessvoucher. Geniet ze Dana!

Win geweldige prijzen met SkyTeam

Hoe goed ken jij luchtvaartalliantie SkyTeam? Ontdek de diverse luchtvaartmaatschappijen, haar netwerk, SkyPriority, lounges wereldwijd en nog veel meer door middel van de e-course op TravEcademy en maak maandelijks kans op geweldige prijzen, ook als je de cursus al eerder hebt gemaakt.

Door zo goed (en snel) mogelijk de cursus af te ronden, maak je maandelijks kans op geweldige prijzen. Elke maand wordt weer een nieuwe winnaar bekend gemaakt, dus het loont om de cursus zo vaak mogelijk te maken. Ook als je al eerder de cursus hebt gemaakt, maak je kans op het winnen van prijzen, dus blijf je best doen en val (groots) in de prijzen!

Ontdek, leer en win!

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!