ES_LPA_Seaside_Grand_Hotel__09721zu_00048

Eerste winnaars Seaside Collection bekend!

Wie gaat er binnenkort genieten van een verblijf in de Seaside Collection hotels op de eilanden Gran Canaria en Lanzarote? De eerste twee winnaars zijn bekend… en er volgen meer!

Door deelname aan de gamecourse over Seaside Collection maak je kans op het winnen van een aantal nachten voor 2 personen op basis van Halfpension in Seaside Palm Beach, Seaside Los Jameos of Seaside Sandy Beach op de Canarische Eilanden. 

Inmiddels zijn de eerste winnaars bekend en we zijn verheugd om te vermelden wie dat zijn:

  • 1e Prijs: 4 nachten voor 2 personen op basis van Halfpension in een Superior Double Room in Seaside Palm Beach op Gran Canaria (reservering altijd ORQ, Kerstperiode uitgesloten)

    Angélique Zwanenburg-Ruyssenaers, zelfstandig reisadviseur bij TUI at Home
     

  • 2e Prijs: 5 nachten voor 2 personen op basis van Halfpension in een Superior Double Room in Seaside Los Jameos op Lanzarote of Seaside Sandy Beach op Gran Canaria (reservering altijd ORQ, Kerstperiode uitgesloten)

    Sharon Pennings, ZRA bij Personal Touch Travel    

Heel hartelijk gefeliciteerd! 

JE MAAKT NOG STEEDS KANS

Deze actie is nog niet afgelopen, want je kunt nog steeds een verblijf winnen door je te verdiepen in de Seaside Collection hotels! Wanneer je de cursus succesvol afrondt, maak je kans op het winnen van 4 nachten voor 2 personen op basis van Halfpension in een Superior Double Room in Seaside Los Jameos op Lanzarote (reservering altijd ORQ, Kerstperiode uitgesloten). 

Dus zet ‘m op!

START DIRECT

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!