Conflux-Brewing-CREDIT-Glacier-Country-Tourism-1200x630

Eet zoals de locals in Glacier Country, Montana

Western Montana’s Glacier Country nodigt alle bezoekers uit om te leven als de lokale bevolking terwijl ze in onze regio zijn, en de lokale bevolking is dol op de culinaire mogelijkheden die in Whitefish te vinden zijn. Een nieuwkomer die met lovende kritieken is geopend is Jalisco Cantina, een keuken waar unieke gerechten worden gecombineerd met de beste tequila en handgemaakte cocktails.

Als je in Kalispell bent en op zoek bent naar New Yorkse, Siciliaanse of Detroitse diepvriespizza, dan zit je bij Ranger Joe’s Pizza goed. Mercantile Steak brengt een klassieke steakhouse-ervaring naar het centrum van Kalispell, en de KM Bar biedt heerlijke pubmaaltijden en kenmerkende cocktails, samen met live muziekoptredens.

Missoula blijft een paradijs voor bierliefhebbers. Gild Brewing – gelegen aan Missoula’s coolste blok, de Hip Strip – biedt ambachtelijke brouwsels, een epische zondagsbrunch en een arcadekelder. Conflux Brewing biedt een convergentie van heerlijk bier, een menu met zuidelijke invloeden en duurzame brouwpraktijken, allemaal in het hart van het centrum. Voor een onvergetelijke avond kun je niet ver van Missoula aan de oever van de Blackfoot River terecht in de tapkamer van KettleHouse Brewing Company, naast het KettleHouse Amphitheater. Zorg ervoor dat u uw reisroute controleert op de lijst van muzikale optredens gedurende de hele zomer.

Voor meer informatie over West-Montana’s Glacier Country, bezoek GlacierMT.com.

Foto: Glacier Land Toerisme

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!