EP12_Island_Wodan_04

Europa-Park opnieuw in de prijzen

Europa-Park, het attractiepark en hotelresort in het zuiden van Duitsland, heeft opnieuw de felbegeerde ‘Traveller Review Awards’ van Booking.com gewonnen. De award voor 2022 werd deze week uitgereikt.

Met deze jaarlijkse prijzen worden de meest gastvriendelijke steden ter wereld in het zonnetje gezet, maar ook de meest gastvriendelijke plaatsen en regio’s in Duitsland.

In Duitsland liet het dorpje Rust met Europa-Park binnen de gemeentegrenzen alle concurrentie achter zich. Net als in voorgaande jaren werd de eerste plaats veroverd. De accommodaties in het voormalige vissersdorp aan de Rijn werden vooral bekroond voor hun uitmuntende gastvriendelijkheid.

De ‘Traveller Review Awards’ zijn gebaseerd op meer dan 232 miljoen geverifieerde beoordelingen van echte Booking.com-reizigers.

Roland Mack, eigenaar van Europa-Park, is blij met de toekenning. ‘Dit is een geweldige bevestiging van het uitstekende accommodatie-aanbod in Rust. Wij hopen in het komende seizoen weer veel gasten te mogen verwelkomen in Europa-Park, in Waterwereld Rulantica en natuurlijk in onze zes themahotels. Wij zijn ervan overtuigd dat de verdere uitbreiding van het resort positieve impulsen zal blijven geven aan de toeristische ontwikkeling van de regio en zal bijdragen aan successen in de toekomst.’

Foto: Europapark

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!