shutterstock_1821217760

Familieplezier in Idaho

Kies Idaho als de bestemming voor een volgende familievakantie, om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Van achtbanen vol hartkloppingen tot ontspannen uitstapjes op schilderachtige ranches, de Gem State biedt avontuurlijk plezier voor het hele gezin.

Pret- en waterparken
Maak je klaar voor een wilde rit in Idaho’s spannende amusements- en waterparken. Neem de topsy-turvy kronkels en bochten van de Corkscrew in Silverwood Theme Park, of duik in een splashy, hoge snelheid rit op de Viper’s Vortex in Roaring Springs.

Wildlife
Neem jouw familie mee op een spannend wildlife avontuur en vang een glimp op van zeearenden, otters, grizzlyberen en diverse andere diersoorten te midden van Idaho’s wildlife reservaten en natuurcentra.

Familie avonturen
Van opwindende tokkelritten in een canyon tot vredige paardrijtochten door ongerept achterland, Idaho biedt tal van buitenactiviteiten voor avonturiers van alle leeftijden.

Educatief plezier
Wie zegt dat leren geen avontuur kan zijn? Neem de familie mee op een excursie en verken state-of-the-art planetariums, interactieve kindermusea, zilvermijnen en nog veel meer.

Bestel of download hier de officiële Idaho-reisgids.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!