e5345bfa-8128-4c31-9c51-70255daafb8c

Family fun experiences in de Travel South regio

Als je op vakantie gaat met je gezin ben je op zoek naar geschikte activiteiten. Van wandelen en paardrijden tot rotsklimmen en tokkelen. Is het weer minder? Ga winkelen, naar een indoor speeltuin of bundel de krachten in een Escape Room. Alles is mogelijk tijdens een reis door het Diepe Zuiden van Amerika.

Plezier met het hele gezin in ‘the Natural State’ Arkansas
Arkansas staat bekend als ‘the Natural State’, want hier wordt namelijk iedere ‘outdoor lover’ enthousiast. Vissen, kajakken, zwemmen, wandelen, fietsen, alles kan. Maar ook als je liever binnen blijft is er genoeg te beleven. Laat je verrassen door Arkansas! Klik hier om verder te lezen. 

De ultieme familievakantie in South Carolina
Ben je op zoek naar avontuur of wil je liever naar een paradijselijk eiland? Bezoek je graag historische bezienswaardigheden of houd je van ontspannen bij het strand? In South Carolina is alles mogelijk, want, zoals ze het zelf zeggen, South Carolina is just right! Klik hier om verder te lezen. 

Wil je nog meer routesuggesties en inspiratie, zodat je de ultieme vakantie kunt samenstellen voor jouw klanten? Ga dan naar de website van Travel South. Of volg een van de cursussen van Travel South op TravEcademy en maak kans op een rijkelijk gevulde goodiebag!

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar: marketing@targettravel.nl of neem telefonisch contact op via: 030-6770757.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!