shutterstock_503046658

Hoe sluit jij het jaar af?

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en het is bijna weer tijd voor sfeerverlichting en warme chocolademelk. Fantaseer jouw klanten over een wintersportvakantie? Het wintersportseizoen komt snel dichterbij! Zijn ze wat minder actief, maar willen ze wel veel zien en proeven van de kerstsfeer? Ga dan voor één van onze mooie kerstreizen. En wie groots wilt uitpakken met het doen van kerstinkopen, kiest voor een stedentrip naar een sfeervolle stad. De Jong Intra Vakanties deelt graag alle aanraders voor het kerstshoppen.

Kerst in de sneeuw

Dromen jouw klanten van een witte kerst? Kies dan voor een wintersportvakantie en dit is gegarandeerd! Stel je voor: wakker worden op eerste kerstdag, de gordijnen van je hotelkamer openen en uitzicht op een prachtig wit berglandschap. Overdag van de piste sjezen en daarna opwarmen rond het haardvuur onder genot van een lekker hapje en een drankje. Bekijk hier alle opties. 

De beste bestemmingen voor een kerstreis

Ben je op zoek naar die typisch winterse sfeer met kerstmarkten, vuurkorven en glühwein? Dan moet je in Duitsland of Oostenrijk zijn! De Jong Intra Vakanties biedt ook dit jaar weer bijzondere, sfeervolle busreizen en riviercruises naar de mooiste kerstmarkten in Duitsland. Ze hebben ook prachtige excursiereizen in Oostenrijk samengesteld, waarbij je ook de mogelijkheid hebt Oud & Nieuw te vieren.

Kerstshoppen in een andere stad

Een korte stedentrip maken om de kerstinkopen in te slaan? Lees hier waar je het beste kunt kerstshoppen!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!