In-flight safety video van Corendon vol humor

Corendon heeft een nieuwe in-flight safety video opgenomen, waarin bekende typetjes van komiek Jandino Asporaat zoals Judeska, Sydney en baby Jason een hoofdrol spelen.

Het resultaat is een opvallende video om de aandacht van de passagiers te vestigen op de belangrijke veiligheidsinstructies van een vlucht. Naast de typetjes van Jandino zijn bekende Nederlanders John Williams, Rico Verhoeven, Wendy van Dijk, Everon Jackson Hooi, Liza Sips, Jasmine Sendar, Najib Amhali en Shirma Rouse te zien. Ook hebben bekende Curaçaoënaars zoals Juni Juliet en olympisch atleet Liemarvin Bonevacia een rol. Uiteraard ontbreekt ook Corendon-oprichter Atilay Uslu niet in de video.

De zes minuten durende video wordt vanaf 3 november vertoond op de rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Curaçao, waarvoor een Airbus A350 wordt ingezet.

In de video leggen Liza Sips en Jasmine Sendar in de hoedanigheid van purser en stewardess alle veiligheidsprocedures uit. Deze instructies worden afgewisseld met korte scènes, die worden gespeeld door de typetjes van Jandino en de bekende Nederlanders en Curaçaoënaars.

Met de nieuwe video wil Corendon de boodschap die vaak als saai en al bekend wordt ervaren leuker maken. Maar wel met de nadruk op het feit dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Bekijk hier de volledige in-flight safety video van Corendon of kijk op de website corendon.nl/flightsafety.

‘Ik heb in mijn leven met verschillende luchtvaartmaatschappijen gevlogen, waarbij mij altijd één ding opvalt. De veiligheidsinstructies zijn moeilijk door te komen en pakken niet de aandacht’, zegt comedian Jandino Asporaat over deze co-creatie. ‘Toen de kans zich voordeed om een flight safety video te maken, wist ik meteen hoe ik het zou doen en met wie. Eén ding was zeker: John Williams moest erin.’

Corendon wil dat klanten de Caribische sfeer al meteen aan boord van het vliegtuig ervaren’, zegt Atilay Uslu. ‘Toen Jandino mij dit idee voorlegde, was ik meteen enthousiast. Het past helemaal bij het totaalconcept wat ik voor ogen had. We hadden veel plezier bij de opnames en ik kan niet wachten om de reacties op de video op de eerste vlucht aan boord te zien.’

De reizen van en naar Curaçao worden uitgevoerd met een Airbus 350-900 van World2Fly. Aan boord zijn persoonlijke entertainmentsystemen beschikbaar en kunnen passagiers tegen een extra vergoeding gebruikmaken van wifi. Ook is er een speciale Only Adult zone voor volwassenen vooraan in het vliegtuig, waar passagiers vanaf 16 jaar een stoel kunnen reserveren. Met de 360-view kan een passagier makkelijk een stoel in het vliegtuig uitzoeken. Zie hoe dit werkt op corendon.nl/airbus.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!