Jantien-Temmink

Jantien Temmink verlaat na 14 jaar Walt Disney Parks & Resorts

Na veertien jaar met passie en plezier bij Walt Disney Parks & Resorts te hebben gewerkt verlaat Jantien Temmink (Trade Product Manager Walt Disney Parks & Resorts) het bedrijf om een nieuwe uitdaging aan te gaan, dat laat ze aan Travelpro weten.

Jantien: “Op 14 januari 2008 begon mijn avontuur bij Walt Disney Parks & Resorts. Met veel passie en nog meer plezier heb ik mij dag en nacht mogen inzetten voor de mooiste projecten en campagnes, de meest bijzondere studiereizen, de leukste draaidagen en de geweldigste evenementen in alle hoeken van Nederland, maar vooral ter plaatse: in Disneyland Paris, aan boord van Disney Cruise Line en in Walt Disney World Resort in Florida.”

Dankbaar
“Ik ben ontzettend dankbaar voor deze uitzonderlijk magische en mooie tijd met ontelbaar veel hoogtepunten binnen alle facetten van communicatie, marketing en PR. Ik heb mij altijd bevoorrecht gevoeld voor dit prachtige merk, op de meest fantastische bestemmingen en met geweldige collega’s en partners te mogen werken.”

Nieuwe uitdaging
“Vandaag 14 januari 2022 kijk ik terug op veertien buitengewoon bijzondere jaren en realiseer ik mij dat ik er altijd alles uit heb gehaald en alle kansen heb gegrepen. De afgelopen twee jaar, tijdens het thuiswerken door de pandemie, hebben mij doen beseffen dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging. Ik neem afscheid van Disney en bereid mij voor op een nieuw avontuur: ik waag een sprong in het diepe en begin voor mijzelf! Als freelance campagne- en projectmanager in marketing, communicatie en events hoop ik de magie over te brengen op voor mij bekende en onbekende terreinen en iets toe te voegen aan een mooi bedrijf in de reisbranche of daarbuiten. Door mijn bijna 20 jaar ervaring in de entertainment- en hotelindustrie bij Disney en daarvoor Hilton heb ik, denk ik, een zeer brede achtergrond met hoge standaarden. Ik neem echter eerst de tijd voor mijn gezin en omdat ons reishart nooit vervuld genoeg is, zijn we een grote reis aan het plannen en vertrekken we zodra het weer veilig kan.” 

Namens het hele team van Travelpro bedanken wij Jantien voor de jarenlange samenwerking en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!