Laatste kans op studiereisplek!

Deze maand november is de laatste maand om nog kans te maken op een plek op de fantastische USA studiereis van Icelandair en Brand USA. Tijdens de studiereis eind mei 2024 zal er een stopover IJsland aangeboden worden, alsmede twee verrassende staten in Amerika.

Om kans te maken op een plek op deze studiereis dien je de e-learning van Icelandair op TravEcademy te volgen en de volgende 5 trainingen in het Brand USA Discovery Program af te ronden in de maand november; Oklahoma, 2 badges Southwest en 2 Experiences. Kijk hier voor meer informatie over deze actie.

Veel succes!

Uitbreiding in USA en Canada
Het routenetwerk van Icelandair naar Noord-Amerika is uitgebreid met twee nieuwe bestemmingen. Vanaf 16 mei 2024 zal er seizoensgebonden vier keer per week naar Pittsburgh, Pennsylvania gevlogen worden. Pittsburgh staat bekend als de ‘City of Bridges’ en telt maar liefst 446 bruggen over onder andere de rivieren Allegheny, Monongahela en Ohio. Pittsburgh kent een rijke culturele geschiedenis, enkele bekende musea zijn het Andy Warhol Museum, het Carnegie Museum of Art, het Carnegie Museum of Natural History en het Carnegie Science Center.

Icelandair voegt tevens een derde Canadese bestemming toe. Naast de bestaande year-round bestemmingen Toronto en Vancouver zal er vanaf 31 mei seizoensgebonden 3 keer per week worden gevlogen naar Halifax, de hoofdstad van de provincie Nova Scotia. Halifax is het ideale start- en eindpunt voor een rondreis door Atlantisch Canada, de stad zelf heeft ook een hoop te bieden. Er zijn verschillende musea en kunstgallerijen, zoals het Canadian Museum of Immigration en het Maritime Museum of the Atlantic. Er zijn verschillende National Historic Sites waarvan Citadel Hill met Fort George de bekendste is. Bekende toeristische trekpleisters zijn onder andere de Halifax Town Clock en de Halifax Harbourwalk.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!