i-mDwbxH6-X4

Luxe ranches in Wyoming

Yeeha! Dat is de gevleugelde uitdrukking van de echte inwoners van Wyoming, de enige echte Cowboy State. Ruimte, rust, prachtige natuur en veel historische bezienswaardigheden maken Wyoming tot een van de ‘must see’ staten van Amerika. Maar waar verblijf je als je houdt van luxe en comfort, maar toch die ware cowboy ervaring wilt beleven? We benoemen graag een aantal luxe ranches in Wyoming, die de moeite waard zijn om toe te voegen aan een reis.

Amangani

In de uitlopers van de Grand Tetons, vlak bij het sneeuwsportparadijs Jackson Hole, kijkt Amangani uit over de bergen en vlaktes van de Snake River Valley. De roodhouten en zandstenen architectuur roept de pioniersgeest van het Oude Westen op en nodigt gasten uit om buitenavonturen en de buitengewone natuurlijke schoonheid van Wyoming te ontdekken.

Brush Creek Ranch

De tijd lijkt stil te staan op Brush Creek Ranch, een verzameling van all-inclusive guest ranches in Saratoga, Wyoming. Dompel jezelf onder in meer dan 30.000 afgelegen hectare en ontsnap aan de dagelijkse sleur onder een prachtige sterrenhemel. Maak opnieuw contact, ontspan en geniet van ongeëvenaarde luxe op onze bekroonde ranchbestemming.

Lost Creek Ranch & Spa

Bij Lost Creek Ranch & Spa slaan ze een brug tussen servicegerichte luxe en de romantiek van het Oude Westen. In een all-inclusive sfeer waar de bergen groot zijn en de glimlach van de gasten groter. Ontspan met een oogverblindend uitzicht op de Teton op een unieke locatie, kom bij met persoonlijke service en een moderne spa en verjong met avontuurlijke activiteiten zoals paardrijden.

The Lodge at Jackson Hole

Geniet van het comfort en gemak van een luxe verblijf in het centrum van Jackson, Wyoming. Gelegen op slechts enkele minuten van de drukte van Jackson’s historische Town Square, zorgen The Lodge’s uitnodigende kamers, voorzieningen van wereldklasse en persoonlijke service ervoor dat je goed uitgerust en goed voorbereid bent op een onvergetelijke Jackson Hole ervaring. Of u nu op bezoek bent voor zaken of plezier, de ontspannende Lodge at Jackson Hole is de perfecte plek om bij te komen na een enerverende dag in de prachtige achtertuin.

Foto’s: Amangani, Brush Creek Ranch, Lost Creek Ranch & Spa en The Lodge at Jackson Hole

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!