Marieken, Stefanie en Jacqueline winnen Spaans pakket!

Het Spaans Verkeersbureau heeft drie reisprofessionals ontzettend blij gemaakt. Marieken Neijman van ikwilreisadvies.nl, Stefanie Brouwer van YourTravel en Jacqueline van Os van The Travel Club ontvingen een prachtig pakket vol Spaanse lekkernijen ter waarde van € 100,- met wijn en olijven uit Aragón door deelname aan de cursus over deze regio in het noordoosten van Spanje!

Jacqueline van Os van The Travel Club, Stefanie Brouwer van YourTravel en Marieken Neijman van ikwilreisadvies.nl (v.l.n.r.)

Van harte gefeliciteerd voor deze drie winnaars!

Het is altijd volop genieten in Aragón, waar de beroemde schilder Francisco de Goya werd geboren, waar je kunt skiën in de beroemde skioorden van het Pyreneeëngebied en de typische gastronomie van deze regio kunt proeven, zoals wijnen uit het Somontano-gebied. Als je van cultuur houdt, kun je kloosters, kastelen, de Mudejar-architectuur en diverse monumenten bewonderen. Bovendien ligt dit deel van Spanje op de beroemde pelgrimsroute die bekend staat als de Camino de Santiago / Route van Sint Jacob. Er zijn meer dan honderd vernieuwende initiatieven om op een andere manier van de landschappen en het erfgoed van Aragón te genieten. Gastronomische, culturele, actieve en gezinservaringen.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!