Oman Air sluit zich aan bij oneworld alliantie

Oman Air zal toetreden tot de oneworld Alliantie. Oman Air, gevestigd in Muscat, werd verkozen tot oneworld-lid tijdens de luchtvaarttop van IATA in Doha door de raad van bestuur van oneworld, bestaande uit de Chief Executives van alle luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van oneworld. Oneworld-lid Qatar Airways zal optreden als sponsor voor de toetreding van Oman Air tot oneworld en zal begeleiding en ondersteuning bieden bij de integratie van de luchtvaartmaatschappij in de alliantie.

Oman Air zal naar verwachting in 2024 in oneworld worden geïmplementeerd, waarna het alle oneworld-voordelen zal bieden aan klanten die op zijn vluchten reizen. Leden van het Sindbad frequent flyer-programma van Oman Air kunnen mijlen verdienen en inwisselen bij alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen van oneworld, waarbij topleden extra voordelen ontvangen, waaronder toegang tot lounges wanneer ze met andere oneworld-leden reizen.

De toetreding van Oman Air tot oneworld zal nog meer vluchten en bestemmingen bieden aan klanten die wereldwijde reizen plannen tussen de leden van de alliantie, waardoor oneworld de enige wereldwijde luchtvaartalliantie wordt met drie leden in het Midden-Oosten na Qatar Airways en Royal Jordanian. Door de toetreding van Oman Air worden nieuwe bestemmingen aan het oneworld-netwerk toegevoegd, waaronder Duqm en Khasab in Oman en Chittagong (Bangladesh). oneworld Emerald, oneworld Sapphire en premium cabin-klanten krijgen ook toegang tot drie Oman Air-lounges in Muscat, Salalah en Bangkok.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!